top of page

Tegnestuen

KAARK skaber sanselig arkitektur, hvor funktion, æstetik og materialitet er i fokus. Hvis helheden ikke er klar og enkel, mister man skønheden i detaljen.

Vores primære fokus er det private, trygge og individuelle tilflugtsted - boligen. Boligen skal være funktionel i sit brug og udformning, men æstetikken skal samtidig prioriteres højt, så arkitekturen tilgodeser sanserne. Glæden ved et smukt rum, et særligt lysindfald, en spændende detalje eller skønne materialer skaber livskvalitet og en stemning, som gør boligen unik og oplevelsesrig. 


Tegnestuen blev etableret af indehaver Kenneth Arboe den 1. oktober 2017. I dag er der ni arkitekter og fem konstruktører ansat i firmaet, der alle deler den samme kærlighed til arkitektfaget. Tegnestuens projekter tager altid udgangspunkt i vores bygherrers ønsker, byggegrundens placering i landskabet og dens kontekst. Vi mener, at man på et særligt sted, bør skabe et særligt sted. Det produkt vi producerer er kostbart og vil formentligt stå i hundrede år eller

mere - det er vi meget bevidste omkring. 

Tegnestuens lokaler -

Vi byder velkommen til vores nye lokaler i det gamle Tinghus på Rådhusgade 1, 1.th 8300 i Odder C. For parkering kan man gratis benytte sig af Rådhusets parkeringsplads og derefter gå langs åen til Tinghuset.  Indgangen til tegnestuen ligger på 1. sal til højre - hvor vi glædeligt vil tage imod.

Du kan også finde os via Google maps ved at klikke

KAARK - medlem af Danske Arkitektvirksomheder, Dansk Industri, Danske boligarkitekter, Arkitekter uden grænser & er forsikret hos HDI

CVR nr :  39494140

Studio_North_KAARK_Rådhusgade_016 1.jpg
Studio_North_KAARK_Rådhusgade_054 1.jpg
Studio_North_KAARK_Rådhusgade_019 1.jpg
Studio_North_KAARK_Rådhusgade_035 1.jpg
Studio_North_KAARK_Rådhusgade_067 1.jpg
Arkitektur Uden Grænser.JPG
bottom of page